Seneste oppdrag

Einar Øgrey Farsund AS utført NDT (ikke-destruktiv testing) med en rekke metoder: VT, RT, UT, MT og PT. Vi er NORDTEST-sertifisert.

Einar Øgrey Farsund AS har bidratt til byggingen av undervannsrestauranten Under! Dette er blitt et fantastisk byggverk og en utrolig fascinerende og høykvalitetsrestaurant! Gratulerer, Stig og Gaute!

Einar Øgrey Farsund AS har bidratt til byggingen av undervannsrestauranten Under! Dette er blitt et fantastisk byggverk og en utrolig fascinerende og høykvalitetsrestaurant! Gratulerer, Stig og Gaute!

Vi ferdigstiller nå et stort, syrefast hvelv til Eramet Porsgrunn. Dette er et vannkjølt lokk til smelteovnen.

Vi har bygd store gangbroer til Alcoa Lista.

Samarbeidsparnere

Einar Øgrey Farsund AS er en stolt samarbeidspartner med gründerbedriftene Pumpemodul AS. Les mer på pumpemodul.no.

Einar Øgrey Farsund AS er en stolt samarbeidspartner med gründerbedriftene Farsund drilling solution AS. Les mer på farsunddrillingsolution.com!

Sertifiseringer

Bedriften er sertifisert innen ISO 9001 og ISO 14001 av Det Norske Veritas, Sellihca-ID 109077 og Power&Tech-ID 102954.

Bedriften har dokumentert styringssystem i henhold til OHSAS 18001 og ISO/IEC 17020.

Vår historie

– Einar Øgrey Farsund AS er et mekanisk verksted med ekspertise innen elektromekanisk montasje, mekanisk nyproduksjon og vedlikehold. Einar Øgrey Farsund AS utvikler, modellerer, planlegger og tilvirker alle typer mekaniske løsninger.

Bedriften har mange ansatte med offshorekurs av ulike typer (eksempelvis livbåtførerkurs og flere spesialkurs), og kan bistå på kort varsel.

Bedriften har sine verksteder i Farsund kommune, som ligger sentralt til i Lister i vestre Vest-Agder. Farsund er en 200 år gammel sjøfartsby med et sørlandsk preg.
Bedriften er godkjent for design, produksjon og sertifisering av løfteredskaper, og er sakkyndig virksomhet på løfteutstyr.

– Vi utfører:

  • Platearbeid
  • Sveising
  • Industrimekanikk
  • Maskinarbeid
  • Hydraulikk og pneumatikk
  • Overflatebehandling under NORSOK-krav

– Bygg og installasjoner

Vi bygger og installerer konstruksjoner av stål, aluminium, rustfrie materialer og syrefaste materialer.

– Spesialtilpassede produkter

Einar Øgrey Farsund AS har en konstruksjonsavdeling med 8 konstruktører, modellerere, ingeniører, siv.ing. og dr.ing., og kan forestå produktutvikling og konstruksjon av spesialtilpassede produkter etter kundens ønsker og spesifikasjoner.